avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatie de lucrari pentru o firma neplatitoare de TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatie de lucrari pentru o firma neplatitoare de TVA

Buna ziua. Am o firma neplatitoare de TVA si am facturi de lucrari realizate si nu prea am intrari de materiale. Vreau sa stiu cum sa fac situatia de lucrari aferenta fiecarei lucrari. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4321 k1mihai k1mihai Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4321 -\"Lucrari de instalatii electrice\" in scopul de a realiza lucrari si inspectii aferente ... (vezi toată discuția)
Continut devize de lucrari MAGNO78 MAGNO78 BUNA ZIUA! Am o firma de reparatii instalatii sanitare (SRL). Nu avem multe lucrari (15000lei/an). As dori sa stiu ce se intampla daca in devizul de calcul al ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva franța Daniels01 Daniels01 Buna ziua am o firma de construcții in România și am făcut câteva lucrări la Paris . Toate facturile le-am făcut fără TVA dar a trebuit sa cumpăr ... (vezi toată discuția)