avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in ce conditii angajatorul poate sa-mi opreasca tot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in ce conditii angajatorul poate sa-mi opreasca tot salariul?

daca am absente nemotivate la locul de munca se considerea abaterea disciplinara...in acest caz angajatorul poate sa-mi opreasca tot salariul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 12 Martie 2017
Depinde de articolul cu care se incetaeza c.i.m.... preavizul opereaza numai in caz de demisie si concediere in baza art.61 lit.c si d, art.65 si art.66 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va deranjez cu o intrebare: am lucrat la o firma timp ... Sahleanu.s Sahleanu.s Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare: Am lucrat la o firma timp de un an si jumatate, iar de curand am plecat, semnand o demisie de comun acord. Am stat in ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului Costache emanuel Costache emanuel Bună seara. Am o problema cu angajatorul pe data de 30 îmi expira preavizul iar angatorul nu vrea să îmi plătească salariul pentru un lucru care nu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! din 01.06.2021 ,in urma demisiei fara preaviz, am ... bububu bububu Buna ziua! Din 01.06.2021 ,in urma demisiei fara preaviz, am incetat activitatea la o firma la care lucram din 2009 cu o pauza de un ... (vezi toată discuția)