avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contributia pentru pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contributia pentru pensie

Buna ziua
Mai am 3 ani pana la implinirea varstei de pensionare (65 de ani). -ani de munca 24 si 7 luni -Am inteles ca pot plati retroactiv pe 5 ani contributia la pensie. Cum pot calcula ce suma am de platit? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:58, 12 Martie 2017
Pentru 3 ani trebuie sa platiti intre 8800 si 9000 de lei.
Nu merita.
Tot la 65 de ani veti iesi la pensie.
Pentru aceasta cotributie veti primi aproximativ 30-33 de lei in plus pe luna la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizare suplimentara pentru pensie Doinitza58 Doinitza58 buna ziua, sunt pensionata pe caz de boala cu drept de munca ( am 56 ani) si lucrez cate 2 ore/zi la doua societati. In afara de procentul care se opreste din ... (vezi toată discuția)
Pensie Viorel_Oliver Viorel_Oliver Buna ziua, Am o intrebare la categoria „pensie“. Am primit decizia de pensionare dupa 33 ani si 9 luni lucrati in Romania + 3 ani in alta tara din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care ... Laurentiu19966 Laurentiu19966 Buna ziua, Tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care 17 in grupa 1, si 3 in grupa 2, si mai are 1 an si 4 luni armata, Este nascut pe data de ... (vezi toată discuția)