avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Articolul 66,alin.1, lit.b)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Articolul 66,alin.1, lit.b)

Care sunt functiile interzise a fi ocupate prin pedeapsa complementara prevazuta la art. 66, alin. 1, lit. b?
Cel mai recent răspuns: drept_penal , utilizator 19:06, 13 Martie 2017
Sunt functiile care implica exercitiul autoritatii de stat din cadrul puterii legislative, executive sau judecatoresti.
Asta mi-am dat si eu seama din continutul articolului. Ma intereseaza cateva exemple de functii din cadrul puterii executive si legislatine, inafara de minustru, secretar de stat. Se incadreaza aici si director adjunct intr-o structura din subordinea unui minister?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat Florin0684 Florin0684 Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu care sunt finctiile interzise a fi ocupate prin art. 66, alin. 1, lit. b). din noul cod penal. De asemenea ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Cand pot obtine permisul de conducere ? tase06 tase06 În baza art. 39 lit. b) Cod penal contopeşte cele două pedepse aplicate, stabilind o pedeapsă rezultantă de 1 an şi 4 luni închisoare. În baza art. 66 ... (vezi toată discuția)
Permis auto Ionescumarius Ionescumarius Salutare! In urma consumului de canabis la volan și deținere.. am o obținut o condamnare, nu amânarea aplicării pedepsei.. Îmi este destul de clar ... (vezi toată discuția)