avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchidere exercitiu financiar \"Asociatie\"
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchidere exercitiu financiar "Asociatie"

Buna seara
Am o asociatie infiintata pt.ajutorarea copiilor cu probleme
Toate veniturile realizate sunt din donatii si sponsorizari.La sfarsitul anului am inregistrat excedent
Care este monografia de inchidere a exercitiului financiar?
Se poate repartiza excedentul?
Multumesc.
Asociatia este non profit. Tot ce s-a incasat va ramane in asociatie pentru realizarea scopului ei si nu aveti voie sa va insusiti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare excedent sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei asociatii non-profit excedentul de la sf. anului se repartizeaza astfel 121=117? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Impozitare venituri gabinemo gabinemo Buna ziua. O asociatie non-profit, cu activitate economica (Lupta impotriva incendiilor si prevenirea acestora) a realizat in anul 2015 un venit de 2600 lei. ... (vezi toată discuția)
Excedent/profit sau deficit/pierdere la o asociatie de proprietari cip116 cip116 Buna ziua, In asociatia de proprietari din care fac parte se utilizeaza contabilitate dubla deci bilant . In bilant apare Excedent/Profit pe 2013-2014 suma ... (vezi toată discuția)