avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Ore de noapte fara spor
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Ore de noapte fara spor

Lucrez in armată și am un program de 24 cu 72 liber,dar nu primesc nici un spor de noapte,ai legal așa ceva? Cum as putea sa beneficiez de sporul de noapte sa mi se plătească a? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 16:42, 13 Martie 2017
Sporul trebuie platit in conditiile in care munca este prestata minim 3 ore in intervalul orar 22.00-06.00. Legea prevede un spor de minim 25%.
Cu toate acestea mai exista si urmatoarea varianta: se va munci cu 1 ora mai putin si se va plati tura ca si cand ar fi fost lucrata omplet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul spor ore de noapte mocanuarc1 mocanuarc1 Modul de calcul al sporului de noapte pentru functionari publici(MAI). As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu modul de calcul al sporului ... (vezi toată discuția)
Codul muncii referitor durata maxima legala a timpului de munca andre80andre andre80andre buna ziua, sunt receptionera la un hotel si m ar interesa sa stiu daca este legal sa lucrez ture de 12 ore cu 24 ore libere si 12 ore de noapte cu 48 ore ... (vezi toată discuția)
Program lucru inegal - sporuri IrinaDu IrinaDu Buna ziua, Lucrez la o companie IT de Outsourcing care isi desfasoara activitatea 24/7. Programul meu este pe ture de la 7 AM la 3:30 PM, de la 3:30 la ... (vezi toată discuția)