avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli comune bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli comune bloc

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti , copii pana in 3 ani se trec la cheltuielile comune? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:07, 13 Martie 2017
Da, toti minorii pana la 18 ani se trec la toate cheltuielile.
ex. daca exista diferente de apa repartizate pe nr de persoane.
Multumesc pt raspuns !

Daca minorii depasesc varsta de 18 ani ce se intampla cu dansii?
Minorii care depasesc;) varsta de 18 ani pot contribui la aducerea pe lume si in asociatie a altor minori care sa fie inscrisi in lista de plata.
Nu am inteles cum a stabilit deputatul respectiv pragul ptr scutire la 3 ani si nu la 5, 14 sau 18 ani!

Pai asta era si intrebarea mea!
Sa-i lasam in pace pe domnii ce-si voteaza singuri pensiile... Cetateanu' care a facut aceste propuneri de nu mai stiu unde dreaq sa le afisez, pote sa mai doarma in parlament vreo 3-4 ani (norma este facuta), dupa care se scola, vede in ce an este si-si aduce aminte ca mai are una pe tzeava.
Sa fim noi sanatosi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de la plata întreținerii copil sub 3 ani ValyTina ValyTina As dori foarte mult sa mă lămuriți sîn pe mine cu o problema referitoare la scoaterea de la intretinere a copilului meu sub 3 ani. Am fost la administrator ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari, cheltuieli de intretinere repartizate pe nr. persoane. Alexandra_Stefaniu Alexandra_Stefaniu Intrebare: In numarul total de persoane care locuiesc intr-un apartament/imobil, pe baza caruia se stabileste criteriul de repartizare \"pe numar de ... (vezi toată discuția)
Poezie de actualitate POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Viorel Boldiş, scriitor stabilit de aproape 20 de ani în Italia şi-a transpus pe hârtie amarul şi obida faţă de situaţia politică şi economică a ... (vezi toată discuția)