avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract, angajament de confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract, angajament de confidentialitate

Cine are un model beton de contract de confidentialitate, va rog sa-mi trimita si mie, dar nu de pe net, k nu sunt asa bune.
Imi trebuie ceva referitor la drepturile angajatului, in contractul de confidentialitate, gen clauza de neconcurenta, etc..
Va multumesc mult.

say
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 14 Septembrie 2009
Puteti sa le treceti in contractul de angajare sau daca nu vedeti un astfel de contract in calauza juristului- acolo arata modele de contracte.
Clauza de neconcurenta este una, iar cea de confidentialitate este alta ...
In ceea ce priveste claua de neconcurenta va pot spune ce anume trebuie sa cuprinda un act aditional la c.i.m. :
Clauza îşi produce efectele potrivit art. 21 alin. 2 din Codul muncii numai dacă sunt precizate concret şi - aşa cum rezultă din redactarea textului legal- cumulativ următoarele:
- activităţile interzise salariatului;
- perioada pentru care îşi produce efectele clauză de neconcurenţă după încetarea contractului individual de muncă.
- terţii în favoarea cărora se interzice prestarea activităţii.
- aria geografică unde salariatul poate fi în reală competiţie cu angajatorul.
- cuantumul indemnizaţiei de neconcurenţă lunare.
asta stiam si eu, dar credeam ca ma puteti ajuta cu un contract (model) sa vad clar cum sa scriu, deoarece in cim nu este inserat nimic in acest sens

oricum va multumesc
say
Incercati pe Sectiunea "Documente Utile" exista un model de c.i.m. cu clauza de confidentialitate
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contract munca toy_story toy_story Buna seara, In cazul in care in cadrul unui CIM sunt inserate clauzele de confidentialitate si nonconcurenta, acesteau au efect juridic daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de munca Munty Munty Buna ziua. Sunt agent de vanzari la o firma din Timisoara direct distribuitoare de produsele Romaqua(Borsec,Giusto,Albacher). Am fost contactat de o firma tot ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatiei de confidentialitate irina_diaconu2005 irina_diaconu2005 este obligat angajatorul sa plateasca indemnizatia de confidentialitate angajatului(50%din media venitului brut) si in ce mod? (vezi toată discuția)