avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Pot să obțin custodia exclusivă a minorului dacă soțul a părăsit domiciliul si are viciile următoare:jocurile de noroc și alcoolul la care am doar martori dar nu și probe ?
Cel mai recent răspuns: mirelacrainiciuc , utilizator 13:24, 13 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti obtine, dar sansele sunt extrem de mici si un astfel de proces ar face mai mult rau pe termen lung, de principiu. Totusi, depinde cum anume acele vicii se rasfrang sau nu asupra copilului.
Totusi, depinde cum anume acele vicii se rasfrang sau nu asupra copilului.

Studiile psihologice demonstrează că copiii îşi imită părinţii.
După părerea mea, alcoolismul şi pierderea de timp şi bani la jocurile de noroc nu sunt un exemplu de imitat.
Cum se răsfrânge asupra copilului, în afară de prost exemplu? :
-cheltuirea banilor familiei pe alcool, jocuri în loc de creşterea şi educaţia copilului
-timp fizic redus petrecut cu copilul , în acelaşi scop
-risc de acţiuni vătămătoare asupra integrităţii fizice a minorului, când domnul NU este în deplinătatea facultăţilor mintale , în starea de ebrietate

Sfatul meu:culegeţi mai înainte probe scrise, filmate, abia apoi cereţi divorţul.Puneţi accent pe aloolism - poate îl pozaţi în şanţ sau poate are permisul de conducere suspendat din cauza alcoolului?
Așa este . Nu sa ocupat niciodată de copil nu sa jucat niciodată cu el mai mult de cinci minute,era mereu plecat cu prietenii la bar și păcănele iar acasă dacă apuca sa stea are păcănele descărcate pe telefon și așa petrece timp și pe telefon. Iar de când a părăsit domiciliul vine sa l vadă o data la săptămâna.
Din cauza băuturii nu vrea mașină și de aia nu are nici permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii la divort maria8888 maria8888 Buna ziua! vreau sa discutam o situatie mai delicata.... sot sotie casatoriti de 5 ani, copil minor de 4 ani...in urma neintelegerilor si viciilor se hotarasc ... (vezi toată discuția)
Poate tatal,baut fiind, lua copilul sa doarma la el? anknoel anknoel Buna seara, as dori sa stiu ce pot face in cazul in care tatal aflat sub influenta alcoolului vrea sa ia copilul la el(mentionez ca avem custodie comuna iar ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil(fetita) 6 ani mamei jog2008 jog2008 In urma cu cateva luni, sora mea a luat fetita si s-a mutat din apartamentul pe care il impartea cu sotul. Tin sa precizez ca apartamentul este pe numele mamei ... (vezi toată discuția)