avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozite fiscale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozite fiscale

Nu ma lasa sa platesc impozitul pe cladiri si auto deorece fiul meu care este major si locuieste la acceasi adresa are de platit amenzi cantraventionale.este legal ceea ce face primaria
Cel mai recent răspuns: ioanagertrude , utilizator 21:32, 15 Martie 2017
Buna seara. Primaria nu are nici o vina. Conform noului Cod de procedura fiscala, art.165, pentru taxele locale se achita mai intai amenzile ca mai apoi sa se achite impozitele datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite ,cod fiscal 2016 naida gabriel naida gabriel Am fost la primaria comunei de domiciliu pt.plata taxelor si impozitului pe locuinta si au refuzat primirea sumei datorate pe motiv ca dupa noul Cod Fiscal nu ... (vezi toată discuția)
Taxe locale cod fiscal dudaewvlro dudaewvlro am fost la primarie sa platesc impozitul la masina si casa si au zis sa platesc mai intai o amenda mai veche de 210 lei ca nu mai merge. In noul cod fiscal e ... (vezi toată discuția)
Impozit Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, daca vreau sa radiez auto de la impozit ( impozitul auto fiind platit) dar inca figurez cu cateva amenzi neplatite,o pot radia?...am tot auzit ca ... (vezi toată discuția)