avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Iesire la pensie cadru didactic
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Iesire la pensie cadru didactic

Eu sunt cadru didactic si in invatamant se poate iesi la pensie doar la 1 septembrie. Sunt nascuta pe 03/12/1956 si am 35 ani vechime din care 8 ani Gr II. Din motive personale as dori sa-mi depun dosarul de pensionare pe 5/05/2017 dar nu se poate decat cu acordul inspectoratului.Ce pot sa fac daca inspectoratul nu-mi da acordul? Care sunt optiunile legale?

Alte discuții în legătură

Pensie cadru didactic gru gru Eu sunt cadru didactic si in invatamant se poate iesi la pensie doar la 1 septembrie. Sunt nascuta pe 03/12/1956 si am 35 ani vechime din care 8 ani Gr II. Din ... (vezi toată discuția)
Lucru dupa pensionarea limita varsta. Mihai53 Mihai53 Buna ziua, Pentru sotia mea, care este cadru didactic suplinitor gr II cu contract de munca pe perioada determinata ( 01 septembrie 2016- 31 august 2017) ma ... (vezi toată discuția)
Cand si cum e bine sa depun dosarul de pensie? draganaurelia draganaurelia Sunt nascuta in martie 1951; la 1 sept. 2009 am implinit 34 de ani de activitate in invatamant; din cate stiu, ar fi trebuit sa ies la pensie in nov. 2009; dar ... (vezi toată discuția)