avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata CASS pentru PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata CASS pentru PFA

Buna. Zilele trecute mi-a ajuns decizia 260 cu plata impozitului pe profit pentru anul 2016 unde se afla si rubrica CASS. Eu din iunie 2016 am contract de munca la PFA-ul pe care il detin din noiembrie 2015. Contabila mea zicea ca in mod normal nu ar trebui sa platesc CASS de pe declaratia 260 intrucat eu deja am platit toata aceasta perioada pe data de 25 a fiecarei luni. Am fost la cei de la anaf si au spus ca nu au auzit asa ceva ca eu sa am contract la PFA-ul meu si ca trebuie sa platesc absolut tot ce scrie acolo. Totusi am inteles ca mai sunt persoane in oras care au mers cu copie de pe Contractul de munca la anaf si au rezolvat sa nu mai plateasca inca odata. Va rog sa ma ajutati daca ati mai intampinat situatie asemenatoare si ce ar trebui sa fac. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:35, 14 Martie 2017
Se plateste cass pentru pfa chiar daca mai aveti si in alta parte un contract de munca valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa traducator Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Buna ziua, Din noiembrie 2013 am avut deschis un PFA de traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Pe data de 15 ianuarie 2016 am mers si l-am radiat la ... (vezi toată discuția)
Plati partiale prin internet catre trezorerie DianaGherea DianaGherea Sunt PFA sistem real. As vrea sa fac plati partiale anticipate, prin internet banking, pentru CAS si CASS catre conturile de trezorerie ANAF. Adica, in ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)