avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca- URGENT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca- URGENT

buna seara.as dori sa ma lamuriti intr-o problema. pentru o persoana care a nascut pe data de 28 iulie 2007 si a beneficiat de CCC incepand cu data de 25.10.2007 , inainte de 28 iulie si dupa a beneficiat de concediu de maternitate.
cum trebuia sa fie trecute inregistrarile in carnetul de munca?mentionez ca anul acesta persoana a fost testata pentru stabilirea salariului.
sper ca am fost inteleasa. va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 22:15, 14 Septembrie 2009
ralu2008 a scris:

buna seara.as dori sa ma lamuriti intr-o problema. pentru o persoana care a nascut pe data de 28 iulie 2007 si a beneficiat de CCC incepand cu data de 25.10.2007 , inainte de 28 iulie si dupa a beneficiat de concediu de maternitate.
cum trebuia sa fie trecute inregistrarile in carnetul de munca?mentionez ca anul acesta persoana a fost testata pentru stabilirea salariului.
sper ca am fost inteleasa. va multumesc anticipat.

1. Suspendat cim conf.art. 51.a. incepand cu 25.10.2007.
2. Incetat suspendarea - reluat activitatea/ stabilit salariul incepand cu data de 29.07.2009
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane
1. Suspendat CIM conform art. 51 lit. a. din Codul Muncii - 25.10.2007 - Decizia nr.__ din _______.

2. Reluat activitatea in baza aceluiasi CIM, modificat salariul - 29.07.2009 - Decizia nr. _____ din _______.

3. Pentru suspendarea CIM si reluarea activitatii trebuie sa intocmiti decizie, chiar daca aveti modificare de salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, Ce documente trebuie sa-mi intocmeasca angajoatorul daca revin la lucru cand coplilul implineste 1 an? (vezi toată discuția)
Indemniz crestere copil - netransferabilitate drepturi parintesti nicoletag nicoletag Buna ziua, am urmatoarea problema: pe 10 apr 2015 cel mic implineste 2 ani si trebuie sa reincep munca. Chiar azi am facut cererea cum ca conced pt crestere ... (vezi toată discuția)
Data de incetare a suspendarii cim pentru crestere copil ela-ela ela-ela Buna ziua, Am o salariata care a nascut la data de 30.05.2010, a solicitat susp. CIM incepand cu 19.08.2010 (la sf. celor 126 zile de CM). Pe data de ... (vezi toată discuția)