avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract inchiriere persoana juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract inchiriere persoana juridica

Buna ziua,va supun atentiei urmatoarea speta:persoana jurudica,spatiu punct de lucru inchiriat,efectuez lucrari de renovare ale spatiului,cu marirea suprafetei folosite(inchiriate).Am cazut de comun acord cu proprietarul sa se scada din chirie suma cheltuita la renovarea spatiului(voi folosi spatiul gratuit pentru o perioada de 8 luni,incepand cu luna septembrie 2017).Totodata,de la 1 septembrie,odata cu folosirea spatiului extins,se va mari si chiria.
Va rog sa ma ajutati :Cum sa formulez actul aditional la contractul de inchiriere pentru a cuprinde toate aceste puncte descrise mai sus?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Sunt obligata sa fac un procesul verbal de predare spatiu eu ca si locatar? Cristina67 Cristina67 Buna. Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am un contract de inchiriere spatiu pe persoana juridica. Pentru ca sunt restante la chirie proprietarul (pers ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu comercial andrei_ionescu andrei_ionescu As dori sa intreb daca exista obligativitate pentru declararea suprafetei, in cazul unui spatiu comercial care s-a compartimentat in mai multe spatii si care ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am inchiriat un spatiu pentru a deschide un punct de lucru, am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul, am platit chiria in avans pe 3 ... (vezi toată discuția)