avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incetare contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incetare contract de inchiriere

buna ziua. incerc de cateva sapamani sa reziliez un contract de inchiriere si nu gasesc raspund nicaieri despre modul in care as putea face asta. motivul pentru care vreau sa rup contractul este faptul ca apartamntul este la ultimul etaj si la prima ploaie a plouat in casa. propritarul este o persoana cu care nu te poti intelege. eu nu am ocuit deloc acolo doar urma sa o fac . i-am dat 1700 de lei (850 chiria si 850 garantie). cand am fost sa ii arat ce e in apartament si sa ii dau cheile era sub influenta bauturilor alocoolice si a inceput sa tipe . nu vreau sa mai am de a face cu asemenea persoane si vreau sa rezliez contractul. ce pot face? multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:43, 15 Martie 2017
Contractul este inregistrat la Anaf?
Daca nu va intelegeti amiabil cu proprietarul sa incheiati contractul atunci mai stati o si apoi plecati. Garantia nu cred ca o veti mai primi daca spuneti ca individul este prieten cu bautura. Nu cred ca ar mai avea garantia sa vi-o restituie.
Vedeti ce clauze de reziliere sunt in contract.
ideea este alta. eu m-am mutat de acolo. de fapt nu am stat deloc acolo. nu vreau nici bani inapoi si nici altceva. i-am dat si cheile. vreau doar sa nu mai am treaba cu aeast persoana si sa rupa contractul ca sa nu ma trezesc dupa ceva vreme ca ii datorez bani ca nu am platit chiria...
Sunteti chiriasul ideal pe care si-l doresc toti proprietarii!

Ii trimiteti o notificare prin posta cu confirmare de primire prin care il anuntati cu privire la denuntarea contractului de inchiriere pentru nerespectarea clauzelor privind buna folosinta a locuintei si ii solicitati restituirea garantiei.
Functie de raspuns o lasati moarta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere marian_s marian_s Buna ziua, Timp de 2 ani si jumatate stau in chirie intr-o grasoniera. Inchirierea a fost inlesnita printr-o firma de imobiliare in anul 2006. De atunci in ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract inchiriere - proprietar abuziv Cosmin_Andrei Cosmin_Andrei Buna ziua. Am o intrebare privind un contract de inchiriere pe o durata de un an, efectuat in luna septembrie a anului trecut. La Rezilierea contractului este ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de inchiriere inainte de termen alexandrurl30 alexandrurl30 Buna ziua, Vin la dvs cu o intrebare legata de contractul de inchiriere incheiat cu proprietarul apartamentului unde stau. Contractul a fost incheiat pe ... (vezi toată discuția)