avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Legalitate contract prestari servicii
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Legalitate contract prestari servicii

Un ordonator principal finanteaza un ordonator tertiar cu o suma de 12 000 lei pentru a incheia un contract de servicii teatru si proiectare filme 3D in scoala (comunicare verbala). A fost solicitata aceasta suma pentru obiecte de inventar, s-a primit la buget insa verbal ni s-a transmis ca trebuie sa o folosim pentru servicii 3D in scoala. Nu a solicitat nimeni asa ceva si nu cred ca banii publici ii poti folosi dupa orice dorinta. Este legal a se efectua astfel de servicii? ce pot face in aceasta situatie, am mai fost o data intr-o astfel de postura si am fost facuta pres de curatat picioarele deoarece am respectat hartia si nu vorbele...politicul vorbeste...
Cel mai recent răspuns: pirina , utilizator 20:07, 19 Martie 2017
Complicat, mai bine va luati concediu de odihna si lasati pe altcineva sa semneze.
Concediu nu am avut de ani de zile mai mult de 5 zile pe an, am avut concediu medical si am facut hartiile din spital, nu are cine ma inlocui si nici nu se vrea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa imi spuneti: 1 - cum se face transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? 2 - ce acte trebuiesc facute ? 3 - ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare flori de mina? pirina pirina Buna ziua, am primit cateva colectii de flori de mina pritr-un contract cu titlu de sponsorizare, cu o valoare de 26000 lei. intrebarea este cum le ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie garda financiara danadam danadam buna ziua. am primit o amenda contraventionala de 2 000 lei pentru ca am vandut un produs catre o persoana fizica cu bon fiscal iar pe bon apare denumirea ... (vezi toată discuția)