avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare titlu proprietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare titlu proprietate teren

Buna ziua,
Primaria poate, din oficiu, sa imi anuleze un titlu de proprietate pentru un teren?
Urmare legii 18/91 (cf actelor depuse) am primit titlu de proprietate intr-o comuna pt o suprafata de aproximativ 3000 mp. De atunci platesc impozit la zi, Primaria mi-a emis certificat de rol si fiscal si am facut cadastrul. Acum, dupa unele sesizari ale mele, sunt instiintata ca a mai fost emis un titlu pe acelasi teren, in baza aceleiasi legi, dar cu cateva luni inaintea mea.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Transcriere acte proprietate. mihail123 mihail123 Buna ziua, Urmare legii 18 detin un teren mostenit de la mama mea conform unui testament, avand titlu de proprietate. Am achitat anual din 98 pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Acte...la notar,pe vorbe ! gigelas gigelas Buna seara, As vrea sa stiu,daca este posibil ca un notar sa incheie un contract de vanzare cumparare pentru un teren ce se vinde si care provine ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare alin888 alin888 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Tata are un teren de 1500 mp pe acte (act de donatie si certificat de mostenitor), insa fizic are 3000 mp ca ... (vezi toată discuția)