avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcriere acte proprietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcriere acte proprietate.

Buna ziua,
Urmare legii 18 detin un teren mostenit de la mama mea conform unui testament, avand titlu de proprietate. Am achitat anual din 98 pana in prezent impozit, am cadastrat si intabulat terenul pe numele meu, primind pentru aceasta de la primarie adeverinta de rol ca sunt cu taxele la zi... Ulterior am facut o plangere la Politie pentru incalcarea proprietatii si am primit raspunsul ca mai exista un titlu de proprietate emis cf aceleiasi legi 18 pe acest teren. In aceasta situatie, transcrierea la notariat a actelor mele de proprietate ma ajuta? Si, in general, in ce consta aceasta transcriere?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare vs mostenire /proprietari diferiti acelasi teren Angy17 Angy17 Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema la care nu reusesc de cativa ani buni sa gasesc o solutie . In anul 1990 mama mea ... (vezi toată discuția)
Cum se face succesiunea hytakys hytakys Buna ziua. Vă rog să ma lamuriti cum se face succesiunea in cazul pe care il voi relata. Unchiul mamei mele a decedat in anul 1986,sotia lui era decedata, nu ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate teren stemno stemno Buna ziua, [b]Primaria poate, din oficiu, sa imi anuleze un titlu de proprietate pentru un teren?[/b] Urmare legii 18/91 (cf actelor depuse) am primit titlu ... (vezi toată discuția)