avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru + Intabulare teren agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru + Intabulare teren agricol

Buna ziua ,
Detin un teren agricol si doresc sa fac cadastru + intabularea lui. Am cerut la Primaria unde este arondat terenul , planul parcelar si mi s-a raspuns oficial ca tarlaua/sola unde am acest teren nu are plan parcelar. M-am interesat ce pot sa fac la diverse firme de cadastru si mi s-a raspuns ca pot face un cadastru cu un nr. provizoriu. Totusi mi s-a raspuns ca ar fi dificil de realizat cadastrul deoarece in final OCPI-ul ar putea sa NU aprobe documentatia si mai mult Primaria trebuie sa-si dea acordul. Rog pe aceasta tema daca se paote dezvolta o parere. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Respingere cadastru si suprapunere cu vecin care face puz oanapetrica oanapetrica Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)
Modificare plan parcelar emmatei emmatei salut Supun atentiei vostre urmatorul subiect In 2005 impreuna cu sora mea am cumparat un teren ( contract de v-c cadastru intabulare...). Acum ea doreste ... (vezi toată discuția)
Abuzuri primarie axa_andrei axa_andrei Buna ziua, Am cumparat un teren in 2006, care avea doar titlu de proprietate si urma sa se faca planul parcelar. In 2008, datoriat tergiversarilor celor de ... (vezi toată discuția)