avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... pistol airsoft in masina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

pistol airsoft in masina

Buna ziua ! Astazi am fost amendat cu 2000 ron pentru transport de arma tip airsoft in portiera masinii fara sa fie incarcat cu co2 ,incarcatorul fiind incarcat cu bile de plastic (12 bile),nu am semnat procesul verbal,incarcatorul nu era montat la pistol,bilele erau puse in incarcator doar sa nu le imprasti.as dori sa stiu daca ar trebui sa platesc amenda cand vine acasa sau daca ar trebui sa fac contestatie si daca as pierde procesul in cazul contestatiei. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cicio2017 , utilizator 19:33, 15 Martie 2017
astept un raspuns,este foarte important pentru mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Armă tip airsoft confiscată cosmin_the1 cosmin_the1 Buna ziua. Am deținut pana saptamana trecuta o armă tip airsoft (pistol cu bile de plastic) si mi-a fost confiscată de poliție în baza unor fotografii ... (vezi toată discuția)
Confiscare de arma neletala , vreau sa fac contestatie cata_tm2 cata_tm2 Buna , mi-am cumparat azi o arma airsoft genul celor chinezesti cu bile , doar ceva mai puternica tot cu bile si automata . Arma aceasta nu necesita permis si ... (vezi toată discuția)
Arme cu aer comprimat ContSters223863 ContSters223863 am cumparat in Italia(unde locuiesc)un pistol cu aer comprimat marca Walther CP99 cal 4.5 mm.Aici armele cu aer comprimat le poti cumpara doar cu cartea de ... (vezi toată discuția)