avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE MINOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE MINOR

Buna ziua,
In urma decesului mamei, copilul minor, pe langa alte bunuri, a mostenit si un autoturism. Exista posibilitatea ca tatal care este si tutorele minorului sa vanda autoturismul fara sa-l mai treaca pe numele minorului avand in vedere taxa de asigurare a masinii care este exagerat de mare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:16, 15 Martie 2017
Buna ziua,
Din pacate NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire minor ina1967 ina1967 In urma decesului mamei, copilul minor, pe langa alte bunuri, a mostenit si un autoturism. Exista posibilitatea ca tatal care este si tutorele minorului sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara sa stim ! Business_man Business_man Tatal meu a murit, mama a pus pe cineva ca tutore (nu l-am vazut niciodata) si a facut succesiunea. Eu aveam 10 ani si fratele 8 ! Eu vreau sa o dau in ... (vezi toată discuția)
Cine administrează moștenirea după mama divorțată a unui minor? Cicada3310 Cicada3310 Buna seara! As avea si eu o intrebare. In cazul de fata, exista un copil de 17 ani care are parintii divortati. Copilul a fost lasat in grija mamei, insa ... (vezi toată discuția)