Buna ziua,in mai 2016 am cumparat o masina de la o femeie care a pus anunt pe internet.am fost cu doi vecini la negociere si am ajuns la suma de 1800 de lei.Am facut asigurarea pe numele dansei deoarece a fost de acord sa ramana masina pe numele ei.nu am facut nici un act vanzare -cumparare sau alt tip.urma sa facem actele am sunat-o de vreo 4 ori aceasta a zis ba ca nu are timp ba sa mai asteptam sa se schimbe nu stiu ce legi.
In luna noiembre 2016 am strans niste bani sa luam alta masina.am sunat-o si i-am zis ca vrem sa o vindem ,ea a zis ca sa facem ce vrem,seara cand am fost dupa masina in timisoara am sunat-o sa ii zicem iar dansa a inceput ca faca isterii ca o radiaza ca una ca alta.i-am dat nr de contact al baiatului sa tina legatura cu el.in 12 martie 2017 primesc citatie de la judecatorie...acolo dansa declara niste minciuni colosale...a zis ca am luat masina de la ea in august 2015 pe cand noi am luato in mai 2016 ,zice ca ea ne-a sunat sa inscriem masina si noi cica ne- am plans ca nu avem bani pe cand defapt noi o sunam pe ea,ea zice ca are probe:doi martori :acestia unul fiind la balcon si unul a trecut doar pe acolo,inscrisuri:noi nu avem nici un act cu dansa iar singurii martori sunt doi vecini care au fost cu noi la negociere.va rog daca imi puteti da cateva informatii despre acest caz. ,ce ar trebui sa facem noi.din cate stiu ce zicea ea se clasifica la merturie mincinoasa si pot cere daune morale .sotul meu are probleme cu tensiunea si va dati seama cum s-a simtit cand a vazut acuzatiile.iar eu am inceput pur si simplu sa tremur din cauza inimii.daca am gresit cu ceva da ne acceptam pedeapsa dar o data ce dansa minte nu mi se pare cv normal.multumesc
Daca ati fost actionat in instanta de proprietarul vehiculului,va revine dreptul sa formulati intampinare ,prin care sa comunicati instantei punctul dv de vedere
Daca nu stapaniti procedura apelati la serviciile unei persoane specializate care poate analiza plangerea,poate hotari strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv,poate redacta intampinarea si alte documente sau chiar va poate apara in instanta
Succes !
Deci primul lucru care ar trebui sa il fac,ar fi sa merg la judecatorie si sa spun si eu parerea mea,vreau sa merg doar pe baza adevarului pentru ca doamna minte ,eu as putea sa dovedesc,cu apelurile de la orange cand am sunat-o si ce a zis ea daca se poate,si dupa ce am primit citatia am sunat-o si am inregistrat apelul,iar acolo dansa o data zice ca ea ne-a sunat pe noi si dupa cateva minute zice ca: eu ce sa fac fata lui dumnezeu ,voi ma-ti sunat cand eram la lucru....nu am mai trecut prin asa cv si e un pic ,cam greu sa inteleg ce trebuie sa fac....
Urgent va rog
Victoria29
Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)