avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Am fost in somaj si m-am angajat in data de 01 iunie 2016 la 400km de casa,luna trcuta am reusit sa fac buletin de tg.mures apoi am fost la somaj pentu bani de relocare dar m-i s-a spus ca nu beneficiez nici pe legea veche nici pe cea noua.este adevarat?

Alte discuții în legătură

Prima de relocare geogl geogl Buna ziua. Anul trecut m-am angajat la o firmă intr-o localitate la o distanță de 400km de domiciliul meu. Înainte de a ma angaja, am închiriat o ... (vezi toată discuția)
Prima de relocare kokoleta kokoleta Buna ziua, as vrea sa aflu va rog daca ma incadrez la legea 76/2002 privind prema de incadrare/relocare. Domiciliul din buletin e in jud Buzau Pe ... (vezi toată discuția)
Greseala la depunerea actelor pentru stimulentul de crestere copil Tania_32 Tania_32 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu o situatie aparuta, e jenanta si totodata neplacuta. In iunie 2016 am depus dosarul pentru stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)