avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prima de relocare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prima de relocare

Buna ziua, as vrea sa aflu va rog daca ma incadrez la legea 76/2002 privind prema de incadrare/relocare. Domiciliul din buletin e in jud Buzau
Pe scurt:
-martie 2016 am intrat in somaj... am beneficiat o singura luna ulterior de pe 18 aprilie m-am angajat pe perioada nedeterminata in alt judet (Galati)
-am aplicat documentatia necesara pentru a primi timp de 9 luni cei 30% din valoarea somajului
Doresc sa ma stabilesc definitiv in judetul Galati( sa schimb buletinul) luna aceasta, deci voi lucra la mai mult de 50 km de domiciliul din buletin.
Intrebare: pot beneficia de prema aceasta de instalare... mai exact ordonanta de urgenta nr 60 din decembrie 2016? Si daca da, care este data maxima de depunere a actelor?

Alte discuții în legătură

"prima chirie" / prima de instalare au intrat in vigoare? Just Mihai Just Mihai Prima de instalare se poate accesa doar daca respecti planul de mobilitate? Te muti/cazezi intr-o localitate din zona defavorizata sau sediul firmei la care te ... (vezi toată discuția)
Primă relocare Fabian PERISOR Fabian PERISOR Bună, sunt angajat și locuiesc cu chirie de un an într-o altă localitate decât cea de domiciliu la 40 km distanță, contractul de muncă este pe o ... (vezi toată discuția)
Prima de relocare cami74 cami74 Buna ziua. Am incheiat un contract de munca pe perioada determinata mai intai, urmand ca dupa 6 luni sa mi se faca pe nedeterminata in cazul in care si eu si ... (vezi toată discuția)