avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile

Buna ziua,
M-ar interesa sa accesez fondurile nerambursabile in conditiile in care nu detin nici o suma de bani pentru inceput.. As vrea sa stiu unde pot gasi model de completare a actelor sau ce trebuie sa contina dosarul respectiv. Stiu ca se poate apela la consultanta, dar mi-as fi dorit sa incerc prin forte proprii. Multumesc

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru transport persoane 2014 rxndanila rxndanila Buna ziua, sunt interesata de accesarea unor fonduri europene, eventual nerambursabile, pentru o firma de transport intern si international de persoane. Nu ... (vezi toată discuția)
Caut firma pt intocmire proiect pop sorin pop sorin Sunt surprins ca cetatenii nu sunt interesati de fonduri NERAMBURSABILE/ BANI GRATIS. Chiar si daca cetateanul nu are teren tot poate sa obtina ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)