avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Caut firma pt intocmire proiect
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Caut firma pt intocmire proiect

Sunt surprins ca cetatenii nu sunt interesati de fonduri NERAMBURSABILE/ BANI GRATIS.

Chiar si daca cetateanul nu are teren tot poate sa obtina fonduri.

Am nevoie de cineva care sa se ocupe de intocmirea proiectului PNDR

A primit cineva, concret, bani UE?

Cu stima
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 21:23, 30 Martie 2011
Buna! Din partea cetatenilor ar exista interes daca nu ar fi vorba si de partea financiara cu care trebuie sa incepi un proiect. Si daca doriti cazuri concrete de persoane care au primit aceste fonduri accesati www.apdrp.ro si veti gasi lista cu proiecte eligibile cat si firme de consultanta si intocmire a proiectelor.
Mult succes!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune turistica lungu nicolae lungu nicolae acum 4 ani in comuna saes jud sibiu am vrut sa construiesc o pensiune turistica.Planul meu era sa inchei contracte cu grup operator pentru maxim 8 persoane ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pomi fructiferi lulu27 lulu27 Buna ziua , in prezent detin o proprietate la tara( casa plus teren ) unde am vreo 60 de pomi fructiferi (ciresi , gutui, caisi , peri , visini, pruni ) ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)