avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deszăpezire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deszăpezire

Buna ziua,
La o un complex rezidențial cu 9 blocuri , s-a făcut deszăpezire .La întreținere trebuie sa plătească toți proprietarii conform cotei indivize.
Este corect sa plătească și proprietarii care nu dețin locuri de parcare in interiorul complexului ? De ce trebuie sa plătim pe cota și nu in mod egal?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: rebell_rose , utilizator 15:35, 17 Martie 2017
Locuri din parcare sunt cumparate de proprietari odata cu apartamentul?
Cei care nu masini se deplaseaza prin parcarea ptr a ajunge in diverse locuri?
Locurile de parcare sunt cumparate prin contract, altii au chiar 2 locuri cumparate. Unii dintre locatari nu au loc de parcare și vor cumva sa se imparta costul, neavând parcare sa nu plătească ca cei care au.
Cum se poate determina cât plătesc cei cu 1-2 locuri și cei fără loc de parcare?
Mulțumesc pentru răspuns
Parcarea este imprejmuita sau neimprejmuita?
Cei fara masini folosesc parcarea pentru a se deplasa in incinta complexului rezidential?
Complexul este imprejmuit cu gard si poarta de acces, iar cei care nu au loc de parcare se deplaseaza pe drumul de acces.
Va rog sa imi spuneti care este modalitatea corecta de repartizare.
Multumesc!
rebell_rose a scris:

Cum se poate determina cât plătesc cei cu 1-2 locuri și cei fără loc de parcare?


Din intrebarea dvs am tras concluzia ca sunteti interesata cat se plateste pentru deszapezirea parcarii dar acum inteleg ca de fapt au fost deszapezite si caile de acces si sunt si acestea introduse la plata.

Daca locurile de parcare sunt platite atunci pentru suprafata parcarii trebuie sa plateasca numai proprietarii masinilor iar pentru caile de acces se plateste pe CPI.

Intrebarea privind imprejmuirea viza clarificarea statutului parcarii, daca este imprejmuita astfel incat sa aiba acces doar proprietarii masinilor. sau pot trece prin ea si cei fara masini.

In cazul in care proprietarii fara masini utilizeaza parcarea pentru deplasare in interiorul complexului atunci se intelege ca toti proprietarii, indiferent ca au sau nu masini, vor plati pe CPI.

Alte discuții în legătură

Parcare privata Marc-Antonio Marc-Antonio Bună ziua , as vrea sa stiu care este diferenta denumiri dintre ; loc de parcare si loc ptr parcat ? Locuiesc într-un complex rezidențial din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, solicit informații la următoarele probleme: un bloc ... Maria2934 Maria2934 Buna ziua, Solicit informații la următoarele probleme: Un bloc nou format din 2 scări cu parcare subterana și parcare supraterana. Accesul in imobil se ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire ansamblu rezidential 010101 010101 Am cumparat un apartament intr un ansamblu rezidential, Str. Floresti nr4. Ansamblul a fost construit in doua etape, Str. Floresti nr.2 cu 4 blocuri iar mai ... (vezi toată discuția)