buna seara! va rog mult sa ma ajutati sa aflu daca si cum pot legal ca o parte din terenul din fata blocului sa-l administrez, sa platesc impozit si tot ce-i legal.am urmatoarea problema de 15 ani ingrijesc terenul din fata blocului cam 5 m2 sapat,sadit,plantat.dupa ce a devenit o particica de rai,vecini care nu sunt propietari,mama lor este membra a asociatiei(nu stiu daca are relevanta) isi aduce pisica care tavaleste toate florile,iar proprietarul pisisci taie toate florile pe motiv ca terenul nu imi apartine ,si cine m-a pus sa pun flori din proprii bani.cu ani inainte am rugat sa contribuim toti sa fie frumos,evident ca cei despre a caror atitudine vorbesc,nu au dorit.specific ca nu au geamurile catre aceasta gradina.am plantat trandafiei si in partea d-lor si am dorit sa pun copaci ,doar ca sotia d-lui a inceput sa urle de la etaj catre mine ''ce vrei sa faci padure aici''m-am oprit la doar 2 copaci care nu sunt in dreptul d-lor.si cam 12 tufe de trandafiri admirati de toti trecatorii.va rog sa-mi spuneti ce pot face sa nu mai intre cu pisicile,am incercat sa vb.omeneste sa-i fac sa inteleaga,dar nu a fost chip.
Primaria de sector mi-a spus sa ma adresez primariei generale,si aceasta sa ma adresez primariei de sector.Este vb de terenul nu fata blocului,o suprafata de circa 8 m2.care se afla in fata apartamentului meu si a inca 3 apartamente situate pe aceasta parte.Problemele le am cu un locatar care are ap.in spatele blocului unde este teren dar nu doresc sa se ocupe (sa planteze flori ,copaci.) vin aici unde v-am spus ca eu am investit si muncit,si acum doresc sa isi plimbe pisicile si caini.
Pot fi sanctionati
irinoaia
Buna ziua! avem urmatoarea situatie ;acum 5 ani am plantat 2 piersici in curtea din fata blocului ,am plantat trandafiri cump[arati de mine inclusiv in partea ... (vezi toată discuția)