avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pot fi sanctionati
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pot fi sanctionati

Buna ziua! avem urmatoarea situatie ;acum 5 ani am plantat 2 piersici in curtea din fata blocului ,am plantat trandafiri cump[arati de mine inclusiv in partea in care nu am priveliste.Nimeni nu a dorit sa contribuie financiar, nici la ingrijire, nici la undat (apa din propriul apartament) oameni pe care i-am platit sa sape gradina .Cand plantam pomii doamna de la et 1 a inceput sa urle efectiv sa nu plantez ''çe doresti sa faci padure'' ?piersicul este un soi pitic .Dupa ce au inceput sa rodeasca gradina fiind admirata si fotografiata de multi trecatori.Aceasta doamna care in urma cu ceva ani urla sa nu planteza a intrat si a golitttt tot copacul impreuna cu o alta ''piesa'' care locuieste la parter .O alta vecina m-a sunat dupa ce a vazut copacul golit de fructe si de o parte din crengi ce s-a intamplat (doamna si nu doar, stiau ca atunci cand adunam fructe dadeam fiecaruia ,inclusiv trandafiri, lalele..I-am spus ca nu eu.I-am spus cine a facut asta si s-a dus sa ceara cateva fructe de la ei.Argumentul pentru care au golit si rupt crengile au fost ca si ei au dreptul ,copacul este pe saptiul public.INTRE TIMP AU TAIAT O MARE PARTE DIN CRENGI PLUS TRANDAFIRI,care sunt efectiv slutiti,.tot ce au strans din taiere le-au adus in partea din fata sub tufele de trandafiri ,I-am intrebat de ce au procedat asa si cu drept?O parte din raspuns l-am redat mai sus plus ca, daca nu imi convine sa-i scot din radacina.Acelasi personaj a umblat la usa de acces din spate si a blocat-o, s-a stat 3 zile cu usa blocata in speranta ca vor veni sa spuna cine a facutgrozavia, ei uitand ca avem camere si in spate ,ne-am uitat pe camere si evident fam.distrugatoare a fost,Cand le-am aratat imaginile tot nu au recunoscut .Este doar o mica parte din noianul de fapte antisociale pe care le fac sistematic. rup grilajele de la gurile de aerisire din subsol pentru a intra pisicile ,A RUPT CLANTA DE LA USA DE LA SUBSOL si urland ca este foc in subsol pentru ca intrase propria ei pisica si nu avea cum sa o scoata si dand 18 apeluri presedinteti,vazand ca nu-i raspunde a mers din us in usa si a mintit ca este foc in subsol si sa mearga toti sa sparga usa pentru a scoate de fapt pisica.Urlete,in toiul noptii,copierea cheii fem.de serv. de la ghena pentru a intra si unda asfaltul ,hranirea pisicilor ,arunca mancare pe alee (oase de peste,mamaliga,oase de pui) de fiecare data le-a fost atrasa atentia si la fel nu recunosc.Ce este de facut ? mai ales in privinta copacului si a trandafirilor la care nimeni din bloc nu a avut nici o contributie .Mai mult cei de la et1 nici nu sunt proprietari sunt cumva tolerati soacra este proprietara.
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2019
irinoaia, utilizator

Alte discuții în legătură

Toaletare copaci Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Situatia e urmatoarea...in fata geamurilor am niste copaci(locuiesc la et1), la circa 4-5m de bloc si care se ridica pana la et3. Doua ... (vezi toată discuția)
Taiere corcodus din gradina blocului liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am construit o extensie la parterul unui bloc pe baza unei autorizatii de constructie eliberata de Primarie privind amenajare sediu firma, creare alee ... (vezi toată discuția)
Teren din fata blocului irinoaia irinoaia buna seara! va rog mult sa ma ajutati sa aflu daca si cum pot legal ca o parte din terenul din fata blocului sa-l administrez, sa platesc impozit si tot ce-i ... (vezi toată discuția)