avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare manager transport persoane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare manager transport persoane

Buna ziua,
Sunt asistent manager la o firma de transport persoane, am obtinut si certificatul de competenta profesionala pt manager de transport, astfel ca trebuie sa mi se schimbe incadrarea, dar surpriza este ca nu exista cod cor corespunzator acestei functii.
Cum ar trebui sa fiu incadrat corect, care este codul cor corespunzator functiei pe care trebuie sa o ocup?

Va multumesc,
Alin
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 17 Martie 2017
Se poate folosi codul 132439 - Conducator activitate de transport rutier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport! Adrian46 Adrian46 Buna seara, Am infiintat o firma de transport si pentru a scoate licentele de transport trebuie neaparat o persoana angajata din firma? sau exista persoane ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara ... USPAl USPAl Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara \"hiab\", pentru transport marfuri, cum este mai corect sa fie incadrati, ca si functie. ... (vezi toată discuția)
Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)