avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract determinat- nedeterminat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract determinat- nedeterminat

Bună ziua, m-am angajat anul trecut în octombrie cu contract determinat în locul cuiva ce era în concediu de maternitate , menționez că acest contract expira in luna august anul curent. Însă în luna martie a acestui an persoana aflata in concediu de maternitate a decis sa își de-a demisia. Întrebarea mea este ce de întâmpla în continuare cu contractul meu de muncă... Se va transforma automat in nedeterminat sau poate sa mă treacă pe un alt contract al unui alt angajat aflat în concediu de maternitate. Mulțumesc și o zi bună.
Cel mai recent răspuns: Villavi , utilizator 19:44, 17 Martie 2017
Sunt mai multe variante :
- fie inceteaza de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat

- fie se decide prelungirea duratei pana la implinirea termenului maxim pentru care se poate incheia un astfel de c.i.m.(36 luni)

- fie se modifica durata c.i.m. in nedeterminata
Mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim determinat dinamo2010 dinamo2010 daca am fost angajat in 2012 cu contract pe perioada determinata de 1 an si in 2013 s a mai prelungit cu 1 an si acum s-a mai prelungit pe 1 an. fiind deja al ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Mimi 2017 Mimi 2017 O persoana a fost angajata cu cim perioada determinata pana la revenirea in activitate a unei alte persoane aflate in cic, angajata la randul ei cu cim ... (vezi toată discuția)
Concedierea unei gravide cu contract pe perioada determinata anca_alex anca_alex Buna ziua.Ma numesc Anca si am si eu niste nelamuriri.Sunt insarcinata.Lucrez intr-o companie multinationala si sunt angajata cu contract p perioadata ... (vezi toată discuția)