avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendarea dreptului de a conduce
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendarea dreptului de a conduce

Mi-a fost suspendat dreptul de a conduce auto pe o perioada de 30 zile pentu neacordarea prioritatii de trecere a unui pieton.Am facut contestatie si am castigat dar I.P.J._ul a facut recurs si a castigat.In aceste conditii mai trebuie sa dau acel test????
Mentionez ca nu s_a soldat cu accident sau vreo vatamare corporala.
De asemenea mentionez ca nu am putut fi prezent la recurs deoarece lucrez in afara tarii dar nici reprezentantul Politiei nu a fost prezent. Mai mult nu este la dosar incheierea de sedinta si pronuntarea deciziei prin care Tribunalul da dreptate Politiei. In aceste conditii mi se pare foarte ciudat lipsa acestor acte din dosar.
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2017
sandru75, utilizator
Cel mai recent răspuns: sandru75 , utilizator 22:58, 17 Martie 2017
Pentru neacordare prioritate soldata fara victime sau daune materiale nu se sustine testul 13/15.
cum se explica lipsa acelor documente din dosar si mai ales a doua C.D.-uri la dosar????
Nu suntem mama Omida sa ghicim dar puteti intreba solicita un raspuns la registratura judecatoriei.
am intrebat la arhiva tribunalului tg. mures si mi s_a raspuns cu un { NU VA PUTEM RASPUNDE LA ACEASTA INTREBARE} foarte sec si am fost trimis sa cer audienta la seful institutiei.
Ati primit acest raspuns ptr ca ati intrebat verbal, intrebati in scris si functie de raspuns solicitatiaudienta la seful institutiei.

Alte discuții în legătură

Buna seara, am provocat un accident în data de 09.06.2022 prin ... Balkn Balkn Buna seara, am provocat un accident în data de 09.06.2022 prin neacordare de prioritate care s-a soldat și cu vătămare corporală ,mi s-a făcut dosar ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)
La contestatia in anulare -redobandesc dreptul de a conduce? pifulet pifulet Am avut un proces la contestarea unui pv pt neacordare de prioritate la trecerea pt pietoni pe care l-am pierdut, hotararea data de judecatorie fiind ... (vezi toată discuția)