avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La Contestatia in Anulare -redobandesc dreptul de a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La Contestatia in Anulare -redobandesc dreptul de a conduce?

Am avut un proces la contestarea unui pv pt neacordare de prioritate la trecerea pt pietoni pe care l-am pierdut, hotararea data de judecatorie fiind irevocabila, am fost sa fac recurs dar acesta nu a fost primit la registratura pe motiv ca hotararea este irevocabila( hotarare data anterior datei de 18 iulie 2012) si am depus o contestatie in anulare solicitand in acelasi timp si un certificat de grefa care imi va fi inmanat saptamana viitoare, dar la contestatia in anulare sa schimbat nr de dosar, acum intrebarea mea este daca acel certificat de grefa va fi primit de politia rutiera tinand cont ca intre timp mi-a fost ridicat dreptul de a conduce?
am citit si nu stiu daca am inteles exact ce trebuie, la contestatia in anulare mai trebuie depusa o intampinare sau aceasta este echivalent cu motivarea contestatiei in anulare, daca da ce trebuie sa contina acea intampinare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: remus11 , utilizator 18:29, 29 Iulie 2012
daca ati formulat cont in anulare dvs, nu mai este necesara intampinarea...aceasta va fi depusa de ipj, in apararea lor....
certificatul de grefa poate fi eliberat, indiferent de faza procesuala, chiar daca nr de dosar a fost schimbat....si vi se va elibera permisul de conducere, in baza certif de grefa eliberat de jud. sau tribunal...bafta!
multumesc mult pt raspuns.
Din moment ce exista o hotarare irevocabila aceasta trebuie executata,faptul ca promovati o cale extraordinara de atac nu poate schimba solutia irevocabila,decat in masura admiterii ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am ajuns la primul termen al cauzei, care vor fi consecintele? Sorcerer69 Sorcerer69 Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pt. neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Am facut contestatie la Judecatorie, am cerut ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal pentru amenda contraventional pt alcoolemie de 0,03 la suta.merita? Iuliu77 Iuliu77 Buna seara! As avea nevoie de ajutor.In data de azi in timpul manevrei de mers inapoi am lovit un autoturism pe care-l nu am observat in retrovizor.(conform ... (vezi toată discuția)
Contestarea masurii suspendarii permisului auto antimobacau antimobacau Astazi mi-a fost retinut permisul,la o trecere de pietoni.Politistul nu are nici un martor si a acceptat ca eu sa scriu pe procesul verbal faptul ca pietonul ... (vezi toată discuția)