Cum ce pate face o prescriptie achizitiva ? Prin tribunal ,notariat sau direct la primarie ? Scuze .....am citit despre aceasta dar nu inteleg mai nimic multumesc anticipat pt raspuns
actuala sotie a cumparat un teren care la trecut pe numele fetelor din prima casatorie ,iar acum noi vrem sa construim o casuta pe cca jumatate din el iar banii vin de la mine ,cum pot construi fara ca fetele sa nu ma dea afara dupa aceea ,se poate asa ceva ?
Easte posibil sa construiti pe terenul fetelor, daca ele consimt sa instituie un drept de superficie in favoarea dvs., prin care veti detine dreptul de folosinta a terenului, Acest drept urmeaza a subzista atata vreme cat va exista si constructia.
Daca construiti o casa pe jumatate de teren (cu acordul fetelor), mai ramane destul pentru ca ele sa-si poata construi, daca doresc, mai tarziu casa (case) si pentru ele? Altfel, ce ar putea face cu terenul ramas?
Ganditi-va si la ce va fi peste 20-30 de ani. Veti locui la batranete intr-o casa construita cu banii dvs pe un teren care nu e al dvs.
Constructie casa
paddy
Am un teren pe numele meu in Bucuresti si vreau sa construiesc 2 case cu intrari separate,eu si sora mea(fiecare cu casa lui).Cand vom termina de ... (vezi toată discuția)