avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire,succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire,succesiune

vreau o lamurire in urmatoarea situatie,dupa decesul fratelui meu este de impartit casa si gradina 6/8,intre sotia supravietuitoare si doi frati vii,se tine cont ca este casa parinteasca a celor doi frati vii,cum se face imparteala,cat primeste fiecare,mai precis cate optimi mosteneste fiecare,sotia supravietuitoare nu a contribuit cu nimic la intretinerea casei, nici la reparatii doar a profitat de naivitatea fratelui ea fiind mult mai tanara ca fratele.
:O
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:19, 19 Martie 2017
Cota fratelui se va imparti pe jumatate intre sotie si frati. Jumatate ia sotia, jumatate impart fratii.
Pt ce ati intretinut, puteti avea un drept de creanta, pare ca oricum nu va intelegeti si o sa va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții au zis că-și împart averea dându-ne câte o jumătate mie și fratelui, dar eu le-am cumpărat casa ca să o scap de o licitație. mai are dreptul fratele meu la ea? Daniela 1967 Daniela 1967 Parintii au zis ca impart pe jumatare averea la copii. Suntem doi frati. Eu am cumparat casa parinteasca ca sa o scap de la o licitatie si am ramas ... (vezi toată discuția)
Succesiuni. va rog sa ma ajutati pentru rezolvarea următoarei ... ABANA1 ABANA1 SUCCESIUNI Va rog sa ma ajutati pentru rezolvarea următoarei probleme: 1. Proprietarul A are 2 copii :pe B si C. B primește de la tatăl lor A ,printr ... (vezi toată discuția)
Mostenire selinutza selinutza Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea speta; Cum se imparte intre mostenitori o casa parinteasca cu teren. Sunt sapte frati, patru dintre ... (vezi toată discuția)