avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro V-ar interesa un subiect: Cultura generala ?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

V-ar interesa un subiect: Cultura generala ?

Pentru timpul liber. Cineva pune o intrebare de cultura generala si cine stie raspunde. Astfel ne putem largi orizontul de cunostinte.
As incepe eu cu una: astazi aniversam 50 de ani de la un eveniment important in istoria Romaniei. Stiti ce s-a intamplat in 14 decembrie 1955 ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:25, 27 Ianuarie 2008
subscriu si eu la aceasta idee, doar ca cel care a lansat-o a cam lasat-o.. in favoarea altor pagini...:D.
Bun suntem cu totii de acord... dar ceva atitudine??? Cred ca pe probleme juridice ar putea aparea multe discutii in contradictoriu...sunt destui de gigi-contra pe aiciB-)
Asa ca trebuie cu siguranta un moderator care sa detina rezolvarea... magica
Alooo ne aude cineva???:)
gata, dorinta v-a fost indeplinita :), avem o categorie in "Discutii diverse" dedicata subiectelor de cultura generala
"Cere si ti se va da!"

Felicitari!!!
Da. Cu intrebari din domenii variate.

Alte discuții în legătură

Craciun fericit ! Cornel  Vasile Cornel Vasile Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sfintele Sărbători de Crăciunsă vă aducă sănătate, putere de muncă ... (vezi toată discuția)
Craciun fericit!!!! Doina Elena Doina Elena Sper sa imi permita domnii administratori sa postez un mesaj de Sfintele Sarbatori. Cred ca fiecare simte nevoia sa transmita un gand bun celorlalti ... (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)