avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro V-ar interesa un subiect: Cultura generala ?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

V-ar interesa un subiect: Cultura generala ?

Pentru timpul liber. Cineva pune o intrebare de cultura generala si cine stie raspunde. Astfel ne putem largi orizontul de cunostinte.
As incepe eu cu una: astazi aniversam 50 de ani de la un eveniment important in istoria Romaniei. Stiti ce s-a intamplat in 14 decembrie 1955 ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:25, 27 Ianuarie 2008
cultura generala??? nu am vazut decat o intrebare asa ca...
definiti lezmajestatea!
Buna ziua tuturor!!!
Eu cred ca este mai mult decit necesar acest subiect si va spun si motivul (din p. meu d. v.): eu acum fac primii pasi in contabilitate si va dati seama ca nu mai am timp sa mai citesc o carte, etc. de exemplu, cind lucrez (nu am timp liber), dau drumul la televizor in ideea de am mai asculta stiri, dar.....am constat ca nu "aud" nimic deoarece sunt concentrata la ce fac. in concluzie, acest forum fiind foarte bun, foarte vizitat (ca sa spun asa), parerea mea este ca ideea este f.f.f.f.f.buna. in felul acesta, avem prilejul sa ne dezvoltam cultura generala cu ajutorul dumneavoastra si cred eu ca in momentul in care vor apare intrebarile, fiecare va incerca sa se documenteze ca sa poata raspunde corect si asa....fara sa ne dam seama, ne vom revizui cunostintele in acest domeniu, vom mai adauga altele la cele pe care deja le avem, ca sa nu mai spun ca ar fi o discutie relaxanta, care te rupe de cotidian.
Imi cer scuze pentru interventie dar sa stiti ca eu chiar voi urmari acest subiect pe care eu il consider extrem de interesant. ca snu mai spun ca nu am vazut pe alte forumuri acest subiect. eu VA SALUT INITIATIVA!!!!!!
Cu respect,
Maria :">
de ce a murit topicul asta? sau doar s-a mutat? le confund eu acum ca e prea tarziu ...si pana la urma intreba cineva ce e lezmajestatea
Lezmajestatea – consta in insulta adusă domnului (sudalma) de către un supus. Vinovaţii erau pedepsiţi „foarte cumplit”, după voia giudetului”.
adica chiar si pedeapsa capitala prin tortura B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Craciun fericit ! Cornel  Vasile Cornel Vasile Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sfintele Sărbători de Crăciunsă vă aducă sănătate, putere de muncă ... (vezi toată discuția)
Craciun fericit!!!! Doina Elena Doina Elena Sper sa imi permita domnii administratori sa postez un mesaj de Sfintele Sarbatori. Cred ca fiecare simte nevoia sa transmita un gand bun celorlalti ... (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)