avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Posibile probleme la aeroport - amenintare cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Posibile probleme la aeroport - amenintare cu revocarea acordului

Buna ziua,

Tatal si-a dat acordul pentru ca minorul sa paraseasca tara insotit de mama lui. Se poate duce la aeroport sa impiedice plecarea spunand ca acum nu mai este de acord? Sau isi poate trimite avocatul? Ce este de facut in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 19:29, 19 Martie 2017
Acordul se da notarial. Pe interval de timp si destinatie. Daca dvoastra schimbati ceva fata de acordul notarial, nu puteti pleca cu copilul.
Nu este nimic schimbat. Doar ca mi-a transmis ca nu vom pleca in vacanta. Acordul a fost dat in decembrie si de atunci nu a mai dat niciun semn de viata. Acum vrea doar sa ne impiedice sa plecam. Doar sa-si bat joc. Atat.
Este vorba despre o sicanare si atat,avocatii nu stau la aeroport sa pandeasca copii clientilor iar sotul dvs nu poate sa revoce declaraatia data.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Voi avea la mine declaratia, pasaportul minorului si certificatul de nastere al minorului plus buletinul si pasaportul neu. Mai am nevoie de alte acte?
si hotararea judecatoreasca privind copilul Si, repet, declaratia NOTARIALA.

Alte discuții în legătură

Iesire din tara minori hng hng Buna seara! La iesirea din tara a doua minore de 16 si 17 ani,am inteles ca ar fi bine sa existe si copia legalizata dupa hotararea judecatoreasca de divort. ... (vezi toată discuția)
Acte necesare stroe ana maria stroe ana maria buna ziua as avea o problema ,eu locuiesc in strainatate si as dori sa imi iau si copilul aici care are 8 ani ce acte imi trebuie sa trec granita cu ea.va ... (vezi toată discuția)
Plecarea peste granite fara acordul meu. dan_leu35 dan_leu35 Buna seara!daca copilul a fost incredintat catre mama prin hotarire judecatoreasca si mie m-i sa incuvintat un program de vizitarea copilului meu de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)