avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SCHIMBARE YALA APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SCHIMBARE YALA APARTAMENT

Sunt divortat de cateva luni de zile,fosta sotie a locuit cu cei 2 copii in domiciuliul comun pana cum 2 saptamani,schimbandu-si domiciliul la parintii ei.O data cu mutarea si-a luat atat bunurile personale cat si a celor 2 copii.
In situatia asta eu pot schimba yala de la intrare ptr. a-mi proteja bunurile personale de eventuale distrugeri(am gasit obiecte vestimentare distruse prin taiere)?Precizez ca eu sunt in strainatate cu un contract de munca iar ea este copropietar al imobilului.(partajul nu s-a deschis inca).
Cel mai recent răspuns: mihasim , utilizator 16:03, 19 Martie 2017
Faptul ca ea s-a mutat.la parinti.luandu-si efectele personale nu schimba cu nimic faptul ca ea este coproprietar al apartamentului.Deci nu puteti schimba yala fara acordul ei si oricum,nu o puteti face fara.a-i inmana si ei cheia de la noua yala.
Nu este normal ca eu sa nu am nici o siguranta asupra bunurilor personale.Precizez ca au ramas doar bunurile mele personale si a atat.Cota parte din imobil se va stabili prin partaj atunci cand va fi deschisa o actiune in acest sens.Eu vreau sa am liniste atunci cand revin in concediu in tara si sa-mi gasesc obiectele personale in bune conditii.(nu taiate si distruse cum s-a intamplat pana acum).
P.S.Daca eram permanent in tara tot asa avea dreptul sa ma''viziteze''atunci cand avea ea chef?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat yala la apartament aflat în coproprietate, fără acceptul meu dragomirmihai87 dragomirmihai87 Buna seara, Am divortat de 2 ani jumatate si fosta sotie a ramas in apartament impreuna cu fiica noastra,eu luand decizia de a pleca pentru a nu mai ... (vezi toată discuția)
Vreau să schimb yala de la intrare. o pot face dacă fostul soț stă de 2 ani în altă parte? aura19731991 aura19731991 Vreau sa schimb yala de la intrare.o pot face daca fostul sot sta de 2 ani in alta parte?am nevoie sa depun o cerere undeva sau pur si simplu o pot ... (vezi toată discuția)