Sunt divortat de cateva luni de zile,fosta sotie a locuit cu cei 2 copii in domiciuliul comun pana cum 2 saptamani,schimbandu-si domiciliul la parintii ei.O data cu mutarea si-a luat atat bunurile personale cat si a celor 2 copii.
In situatia asta eu pot schimba yala de la intrare ptr. a-mi proteja bunurile personale de eventuale distrugeri(am gasit obiecte vestimentare distruse prin taiere)?Precizez ca eu sunt in strainatate cu un contract de munca iar ea este copropietar al imobilului.(partajul nu s-a deschis inca).
Faptul ca ea s-a mutat.la parinti.luandu-si efectele personale nu schimba cu nimic faptul ca ea este coproprietar al apartamentului.Deci nu puteti schimba yala fara acordul ei si oricum,nu o puteti face fara.a-i inmana si ei cheia de la noua yala.
Nu este normal ca eu sa nu am nici o siguranta asupra bunurilor personale.Precizez ca au ramas doar bunurile mele personale si a atat.Cota parte din imobil se va stabili prin partaj atunci cand va fi deschisa o actiune in acest sens.Eu vreau sa am liniste atunci cand revin in concediu in tara si sa-mi gasesc obiectele personale in bune conditii.(nu taiate si distruse cum s-a intamplat pana acum).
P.S.Daca eram permanent in tara tot asa avea dreptul sa ma''viziteze''atunci cand avea ea chef?