avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SCHIMBARE YALA APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SCHIMBARE YALA APARTAMENT

Sunt divortat de cateva luni de zile,fosta sotie a locuit cu cei 2 copii in domiciuliul comun pana cum 2 saptamani,schimbandu-si domiciliul la parintii ei.O data cu mutarea si-a luat atat bunurile personale cat si a celor 2 copii.
In situatia asta eu pot schimba yala de la intrare ptr. a-mi proteja bunurile personale de eventuale distrugeri(am gasit obiecte vestimentare distruse prin taiere)?Precizez ca eu sunt in strainatate cu un contract de munca iar ea este copropietar al imobilului.(partajul nu s-a deschis inca).
Cel mai recent răspuns: mihasim , utilizator 16:03, 19 Martie 2017
Faptul ca ea s-a mutat.la parinti.luandu-si efectele personale nu schimba cu nimic faptul ca ea este coproprietar al apartamentului.Deci nu puteti schimba yala fara acordul ei si oricum,nu o puteti face fara.a-i inmana si ei cheia de la noua yala.
Nu este normal ca eu sa nu am nici o siguranta asupra bunurilor personale.Precizez ca au ramas doar bunurile mele personale si a atat.Cota parte din imobil se va stabili prin partaj atunci cand va fi deschisa o actiune in acest sens.Eu vreau sa am liniste atunci cand revin in concediu in tara si sa-mi gasesc obiectele personale in bune conditii.(nu taiate si distruse cum s-a intamplat pana acum).
P.S.Daca eram permanent in tara tot asa avea dreptul sa ma''viziteze''atunci cand avea ea chef?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat yala la apartament aflat în coproprietate, fără acceptul meu dragomirmihai87 dragomirmihai87 Buna seara, Am divortat de 2 ani jumatate si fosta sotie a ramas in apartament impreuna cu fiica noastra,eu luand decizia de a pleca pentru a nu mai ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)