avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor piese preluate
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor piese preluate

Stimați utilizatori și experți,

Apelez la expertiza și ajutorul dvs deoarece am o nedumerire cu privire la drepturile de autor, deși am parcurs legislația corespunzătoare:

Care este procedura legală prin care, pe pagina de internet a unei instituții, se pot încărca piese muzicale (descărcate via youtube, dar nu sub formă de video) ? Website-ul nu are un scop compercial, iar piesele ar fi folosite drept „acompaniament muzical” la informația descriptivă a instituției. Menționez faptul că piesele în cauză aparțin unor autori străini, care fie au decedat, fie sunt foarte în vârstă.

Vă mulțumesc.

Cu stimă
Cel mai recent răspuns: AnnaPa , utilizator 18:01, 18 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conținut youtube, drepturi de autor. DorinaCet DorinaCet Bună ziua! Pot încărca material pe YouTube, constând în pagini din cronici vechi (de peste 100 de ani), descărcate liber de pe internet, de la diverse ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Camelia8805 Camelia8805 Buna ziua! Am ceva nelamuriri in legatura cu drepturile de autor, mai exact violarea acestora. Sunt pasibila de amenda sau alt fel de sactiune in cazul in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)