avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eventuale probleme cu terenul de sub bloc.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eventuale probleme cu terenul de sub bloc.

Doresc sa cumpar un apartament situat intrun bloc construit in 2007.
In CF referitor la apartament , in apar proprietarii si modul de dobandire.
In CF referitor la terenul de sub bloc :
-apare propietar constructorul blocului, din cate am inteles direct de la el, a fost o eroare notariala atunci cand sa facut tranzactia, deoarece li sa vandut cumparatorilor doar apartamentul fara terenul de sub bloc.
-ulterior acesta (terenul) fiind sub sechestu ANAF constructorul nu poate indrepta situatia.

propieratul la dat ulterior in judecata pe constructor obtinand o HJ cu care spune el (proprietarul) poate sa vanda apartamnetul

Intrebarea mea este daca am vreo sansa sa cumpar apartamentul prin credit bancar respectiv Prima Casa.

Si daca da cum se va intampla, daca dupa o anumita vreme o sa am eu probleme cu vanzarea imobilului mai departe.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent. am o problema și nu știu unde sa ma adresez, sau ... Petru72 Petru72 Bună seara. Am o problema și nu știu unde sa ma adresez, sau dac am vreo șansă să o rezolv. Dacă exista vreo lege ca re sa îmi dea dreptate. În anul ... (vezi toată discuția)
Litigiu apartament AniRosu AniRosu Buna ziua! am urmatoarea problema. Am contractat un apartament. Terenul pe care a fost construit blocul a fost cumparat de la o firma de stat ... (vezi toată discuția)
Exista drept de proprietate in acest caz ? gabyteo gabyteo Un amic a incheiat un contract de vanzare -cumparare a unui apartament in forma scrisa dar nu prin notariat ci pur si simplu tehnoredactat si semnat de parti ... (vezi toată discuția)