avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme ApaVital
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme ApaVital

In urma cereri la ApaVital pentru desfundarea canalului ce leaga basa blocului cu canalul exterior sa constatat ca dejectiile stradale refuleaza in bloc chiar avand o presiune foarte mare. Acestea au spart clapeta care se afla la aprope 1 metru de canalul exterior spre intrarea in bloc. Lucrarile facute in urma cu 3 - 4 ani la schimbarea liniei ferate de tranvai in care au facut modernizari si la canalizarile stradale nu au tinut cont de fundatiile blocurilor din zona si au ridicat canalul mai sus. Clapeta era, studiind cartea tehnica a blocului basa blocului este pentru infiltratiile de apa in subsol si in cazul ploilor torentiale ce ar putea mari nivelul canalului. Va rog sa i-mi spuneti unde se pot face sesizari mentionez ca exista focar de infectii si majoritatea instalatorilor au refuzat intrarea in subsol la defectiunile aparute la reteaua de apa calda sau apa rece menagera, etc.
Ultima modificare: Duminică, 19 Martie 2017
Gabriel_2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:55, 19 Martie 2017
Pentru focarul de infectii,sesizati oficial autoritatea de sanatate publica, eventual si garda de mediu

@Gabriel_2016

Daca vorbiti de ApaVital, probabil sunteti din Iasi - ca si mine.
Noi locuim in cartierul Alexandru cel Bun, zona Minerva si de o buna bucata de vreme ne
"lovim" de aceleasi probleme - subsoluri infundate "pe invers", mirosuri de nesuportat desi subsolul este curat, etc.
Daca vreti putem sa discutam pe mp si sa mergem impreuna la sediul furnizorului, intr-o audienta la conducere. In alta parte putem merge daca la furnizor nu rezolvam cine stie ce
( in alta parte inseamna la Consiliul Judetean - sefii lor).
Situatia a devenit de nesuportat, aprope in fiecare saptamana solicitam echipa de desfundari canale stradale...

Va astept cu propuneri, oricum eu vroiam sa merg singur la ApaVital, dar daca mergem mai multi, poate este mai bine!
Lasati un email sau nr. tel in privat in special toate persoanele care au acceasi problema ca sa va tin la current cu demersurile mele in urmatoarea perioada si in cel mai rau caz ma gandeam la o actiune in judecata impotriva primariei care a contractat firmele de executare a lucrarilor cat si apa vital. Poate angajam un avocat sa ne reprezinte mai multe asociatii de proprietari in problema asta. Putem face aceste demersuri impreuna.

1. Revin cu o noua sesizare ApaVital
2. Sesizare Primarie
3. Autoritatea de sanatate publica
4. Garda de mediu
5. Instanta
Daca mai exista ceva va rog sa I-mi comunicati.
Ultima modificare: Duminică, 19 Martie 2017
Gabriel_2016, utilizator

Eu va propun sa mergem din aproape in aproape, adica mergem in audienta la dl. Toma si functie de rezultatul interventiei, mai discutam.
Poate dura mai mult, dar asa este normal.
Va trimit un mesaj privat cu nr. meu de telefon si o adresa de mail
Adam Grecu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema cu canalizarea stradala cand se infunda ... Rares25acasa@yahoo.com Rares25acasa@yahoo.com Buna ziua! Am o problema cu canalizarea stradala cand se infunda canalul strada apa din canal se revarsa in subsolul blocului. Care este procedura si caile ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa scap de mizeria de la subsol? cipry1983 cipry1983 Blocul in care am o garsoniera are tevile de scurgere sparte in subsol si in timp subsolul blocului s-a umplut cu dejectii si apa.Acum m-am trezit ca imi ... (vezi toată discuția)
Probleme canalizare bloc Pago Pago Buna ziua! Sunt un locatar al unui bloc in care de o luna de zile avem probleme cu canalizarea (au iesit dejectiile la subsol si produc un miros infernal). ... (vezi toată discuția)