avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot face sa scap de mizeria de la subsol?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot face sa scap de mizeria de la subsol?

Blocul in care am o garsoniera are tevile de scurgere sparte in subsol si in timp subsolul blocului s-a umplut cu dejectii si apa.Acum m-am trezit ca imi refuleaza in casa mizerie din cauza subsolului plin.M-am adresat administratorului iar acesta a zis ca nu au bani pt golirea si repararea conductelor.Din subsol iese un miros groaznic.Catre cine pot sa ma adresez pt a obliga locatarii sau asociatia sa goleasca si sa repare tevile?Ma pot adresa catre Directia de Sanatate Publica ,din cauza mirosului groaznic in care sunt obligat sa stau?Ei pot impune remedierea situatiei?Astept un raspuns de la d-voastra!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:41, 15 Iulie 2011
Trebuie sa se intruneasca membrii asociatiei si sa decida ce trebuie facut. Da , poate administratorul nu are bani, dar trebuie rezolvata problema iar costurile se vor imparti apoi catre fiecare apartament. Nu va veni numeni sa rezolve problema.
Adresati-va presedintelui asociatiei si membrilor comitetului executiv. Sa solicite urgent ajutorul furnizorului de apa-canal cu care are asociatia contract. Acestia au utilaje si personal care pot face curatenie in subsol. Si imediat conducerea asociatiei sa caute o firma (poate acelasi furnizor) care sa repare instalatiile de alimentare si canalizare.
Daca nu demareaza imediat actiunea, cautati adresa Autoritatii de sanatate publica si-a Primariei. Faceti o sesizare cu toate amanuntele, adresa.... si trimiteti-o pe adresele acestora de pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme canalizare bloc Pago Pago Buna ziua! Sunt un locatar al unui bloc in care de o luna de zile avem probleme cu canalizarea (au iesit dejectiile la subsol si produc un miros infernal). ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari Catalin_Catalin Catalin_Catalin Am cumparat in toamna un apartament. Pretul bun...toate ok.Chiar si instalatiile de la subsol. Acum 3-4 saptamani s-au spart(inexplicabil inca pt mine) toate ... (vezi toată discuția)
Delimitare coloana comuna incalzire/responsabilitatea proprietarului leqchen leqchen Buna ziua, (incerc sa tin scurt primul meu mesaj pe acest forum) Ei: Bloc vechi, tevi vechi si ruginite, centrala proprie a blocului, fara robineti de ... (vezi toată discuția)