avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Desfășurare activitate în P.J.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Desfășurare activitate în P.J.

Bună ziua.
Sunt cadru didactic titular la in palat al copiilor. Precizez ca m-am titularizat la acestă instuție în anul 2014 cu art.253. Pe documentul de titularizare scrie că sunt cadru didactic la instituția personalitate juritică, în prezent am ore la o structură a acsteia. Pot să îmi realizaz o parte din norma didactică și la instutușția cu personalitate juritică?
Cel mai recent răspuns: elaparaschiv , utilizator 15:04, 20 Martie 2017
Va rog daca este cineva in masura sa imi raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invatamant elaparaschiv elaparaschiv Bună ziua. Sunt cadru didactic titular la in palat al copiilor. Precizez ca m-am titularizat la acestă instuție în anul 2014 cu art.253. Pe documentul de ... (vezi toată discuția)
Repartizare conform art. 253 lg. 1/2011 emil19 emil19 vor avea statut de titular cadrele didactice repartizate conform art. 253 in anul 2014 tinand seama de \\\\"considerentele\\\\" din decizia CCR 106/2014 in ... (vezi toată discuția)
Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)