avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Pentru calcularea concediului crestere copil,in afara de veniturile mele salariale mai incasez si pensia alimentara pentru copilul din prima casatorie(prin hotarare judecatoreasca).Se pot cumula ambele venituri pe care le am pt calculul indemnizatiei? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 20 Martie 2017
Nu se cumuleaza cele doua venituri ...indemnizatia pentru CCC se va calcula numai pe baza veniturilor realizate din salariu.
Multumesc pt raspuns!tot pe acest site mai vazut un raspuns in care se spunea ca ..venituri obtinute din al 13 salariu,stimulente,prime,prime de vacante ,veniturile obtinute jn urma unor hotarari judecatoresti si altele asemenea,incasate in urma cu 12luni nasterii copilului sunt luate in calculul indemnizatiei,fiind venituri care au fost supuse impozitului.......am crezut ca si eu daca am venit printr o hotarare judecatoreasca pot cumula,deoarece se opreste impozit celui care imi trimite banii lunar.O seara buna!
Ce ati citit este corect , insa pensia de intretinere pentru copil nu intra in categoriile de venituri care se iau in considerare pentru calculul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Mia4 Mia4 Buna seara,am vazut aici pe site ca se iau in considerare la calculul concediu crestere copil si venituri obtinute dintr o hotarare judecatoresca.Se poate ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie pentru cresterea copilului daniela83elena daniela83elena In luna iulie urmeaza sa intru in concediu pt cresterea copilului. As dori sa stiu daca la calculul indemnizatiei se iau in considerare si drepturile ... (vezi toată discuția)
Al-13-lea salar cristinagrigore cristinagrigore Spuneti-mi va rog daca sunt in concediu de crestere copil pot sa primesc al-13-lea salar? (vezi toată discuția)