avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate proces verbal de punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate proces verbal de punere in posesie

Buna seara!
In anul 2000, tatal meu (intre timp decedat), in conformitate cu prevederile Legii 1/2000, solicita retrocedarea unei suprafete de teren arabil.
In 12.04.2013, dupa o lupta acerba, prin proces verbal mostenitorii suntem pusi in posesie cu o suprafata echivalenta de teren agricol din categoria islaz.
In baza acestui proces verbal, ingrijim islazul, achizitionam 100 ovine si achitam taxele aferente pentru anii 2013-2017, la primarie, la biroul taxe si impozite locale.
In luna noiembrie 2017, noul primar al localitatii, invocand Legea 165/2013, care a intrat in vigoare pe 20 mai 2013, ne convoaca la sediul primariei pentru a reface procesul verbal emis in 12.04.2013, pe care pur si simplu cu de la sine putere nu-l recunoaste.
Ce-i de facut?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: arlandh , utilizator 19:49, 20 Martie 2017
Trebuie vazute actele si verificate cf. legislatiei in vigoare la momentul emiterii lor.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru - ong - fundatie ContSters280091 ContSters280091 Buna ziua, detin un teren retrocedat - dosarul e la primarie cu cererea de retrocedare - insa din cauza birocratiei si a legii 165/2013 lucrurile se misca ... (vezi toată discuția)
Actele care stau la baza titlului de proprietate pt paduri addi68 addi68 Buna ziua, Va rog frumos puteti sa-mi spuneti care sunt actele si actul normative care stau la baza emiterii Titlului de proprietate pentru retrocedarea unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar ... GIGI-PC GIGI-PC BUNA ziua, As avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar si va rog ajutor (fiind umilit de primar ca nu mai exista terenuri ,si ma va despagubi guvernul ... (vezi toată discuția)