avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Punct de lucru - ONG - fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Punct de lucru - ONG - fundatie

Buna ziua, detin un teren retrocedat - dosarul e la primarie cu cererea de retrocedare - insa din cauza birocratiei si a legii 165/2013 lucrurile se misca foarte greu, ba chiar demersurile consiliului local ar fii sunt suspendate momentan.Eu detin un ONG-fundatie si as dori sa schimb sediul sau sa deschid un punct de lucru pe acel teren.Intrebarea mea este daca pot grabi demersurile evitand legea 165/2013 ajutandu-ma de posibilitatea primirii unei suprafete de teren din rezerva primariei (avand in vedere ca aceasta exista deja pe numele meu doar ca nu am fost pus inca in posesie) pentru demararea unui proiect social...?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 16:21, 15 Septembrie 2015
acest lucru este la latitudinea primariei...depuneti un memoriu acolo.
Mult succes
Inteleg ca daca primaria este de acord se poate proceda si in felul acesta, va multumesc pentru raspuns!
da asa este. cu deosebita stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituirea dreptului de proprietate teofillaze teofillaze Sunt membru al unui composesorat urbarial satesc.Ni s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenului forestier detinut de composesorat inainte de 1945 ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan reconstituit in baza legii 18/1991,fara imobil(casa),aplicarea legii 165/2013 ContSters139112 ContSters139112 Buna ziua, prin prezenta intrebare va aduc in discutie o speta cu referire la reconstituirea proprietatii ptr. un teren intravila in suprafata de 1500mp,din ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila din 2010- intentionat ignorata de autoritatile locale danutel9 danutel9 Va supun atentiei urmatoare situatie si totodata va multumesc pentru eventualele raspunsuri. Matusii mele i s-a validat dreptul de proprietate in ... (vezi toată discuția)