avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PRIMA PT TRANSPORT DOMICILIU-SERVICI (>50 KM )
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PRIMA PT TRANSPORT DOMICILIU-SERVICI (>50 KM )

Buna ! as dori sa stiu daca eu , in situatia in care sunt angajata momentan, mi-as gasi job la o distanta mai are de 50 km de domiciliu, pot beneficia de prima de transport de 0,5 ron / km sau este exclusiv pt cei aflati in somaj? exista beneficii si pentru cei care isi schimba doar serviciul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 20 Martie 2017
Potrivit Legii nr.76/2002, persoanele înregistrate ca şomeri la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă şi care se încadrează în muncă, potrivit legii, într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 15 km de localitatea în care îşi au domiciliul sau reşedinţa, pot beneficia de o primă de încadrare, neimpozabilă.

Asadar, legea mentioneaza ca beneficiari numai persoanele înregistrate ca şomeri la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima incadrare someri geo83 geo83 Buna ziua, Sunt somer si urmeaza sa semnez un contract de munca pe o perioada determinata de 4 luni cu posibilitate de prelungire .Viitorul job se afla la o ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare. Adi Mav Adi Mav Pot sa obtin prima de instalare daca nu am fost înscris la agenția de șomaj înainte de a ma angaja ?? (vezi toată discuția)
Angajare persoana tanara somera-ce beneficii poate avea angajatorul?? frank09 frank09 Buna seara Ce beneficii poate avea un agajator care angajeaza pe perioada nedeterminata un somer in varsta de 26-27 ani absolvent de scoala profesionala?Cum ... (vezi toată discuția)