avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ajutor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ajutor

deci eu de o luna am cumparat o masina din spania si am inmatriculato pe mine acolo.Acuma doresc sa o inmatriculez in romania .Pot sa radiez masina din spania fara sa merg acolo daca da cum ?pentru radiere ce acte sunt necesare?

de cateva luni o cunostinta a inmatriculat o masina tot asa ca si in faza mea !!masina era adusa din franta si nu a fost nevoit sa mearga sa o radieze in franta !si a putut sa o inmatriculeze

multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Radierea masinii, neplatirea impozitului johnny744 johnny744 buna ziua am cumparat o masina din spania am inmatriculato pe numele meu am aduso in romania fara sa o radiez de acolo si am inmatriculato in romania , la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto italia Dianadalla Dianadalla Buna ziua Am cumparat din italia un autoturism si am obtinut nr rosii pt acesta,acum nu stiu ce acte trebuie sa ii trimit in italia celui de la care am ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)