avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto italia

Buna ziua
Am cumparat din italia un autoturism si am obtinut nr rosii pt acesta,acum nu stiu ce acte trebuie sa ii trimit in italia celui de la care am cumparat pt a putea ca el sa o radieze acolo?mentionez ca toate actele au fost oprite aici in romania atunci cand mi au dat nr rosii
Cel mai recent răspuns: Constanta2000. , utilizator 16:51, 27 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
De radiere trebuie sa se ocupe vechiul proprietar al autoturismului. Ati facut factura in momentul vanzarii-cumpararii autoturismului? Aveti atat Dvs. cat si vanzatorul o copie dupa aceasta?
Cu aceasta copie el trebuie sa mearga sa inregistreze transferul de proprietate al masinii. Gasiti detalii aici:
[ link extern ]
In situația în care am înscris mașina adusă din Italia,in România, același proprietar, plăcuțele de înmatriculare predate la poliție,cum se procedează pentru radiere?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
As dori sa imi raspundeti si mie ,va rog frumos!Am cumparat o masina auto in Italia si dupa patru ani am inscriso in Romania, dupa ce am primit placutele cu nr romanesti mi s-a eliberat o adeverinta in care specifica cum ca certificatul de inmatriculare si placutele cu nr de it au fost retrase si distruse,intrebarea este cum pot sa radiez masina de pe Italia fara sa merg personal ,daca se poate?Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta, noul proprietar nu a intregistrat masina Emita Emita unde ma adresez ca sa pot radia masina, daca am vandut-o si noul proprietar nu vrea sa o inregistreze. M-am scos de la impozit, dar nu pot sa o radiez de la ... (vezi toată discuția)